De cirkel rond

Om te zorgen dat onze landbouwgrond niet uitgeput raakt, wisselen we groentes zoals uien, wortelen, knolselderij, erwten en aardappelen af met rustgewassen zoals gras- en klaversoorten, luzerne, rogge, gerst en haver.

We telen 4 jaar groentes en daarna 2 jaar een rustgewas. Deze vruchtwisseling is erg belangrijk voor onze bodem-vruchtbaarheid, het voorkomen van bodemziekten en onderdrukking van onkruid.

Het mooie is dat onze 200 melkkoeien smullen van de rustgewassen. Als dank geven zij ons daar heerlijke melk en mest vol voedingsstoffen voor terug. En met die zuiver, organische en onbewerkte mest kunnen we onze zeekleibodem weer in conditie houden.

Het resultaat is koeien die lekker in hun vel zitten, heerlijke kaas van hun melk, groentes die goed groeien en BioStee- boeren met een big smile. Zo is de cirkel hiernaast weer rond, en gaat er niets verloren. 100% biologisch en dat proef je aan alles.

EU Biologisch keurmerk

Onze producten voldoen aan de EU-regels voor biologische landbouw. Dit keurmerk geeft weer dat onze producten voor minimaal 95% uit echte biologische ingrediënten bestaan. Dat u weet waar de ingrediënten precies vandaan komen, dat wij geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruiken en er is geen kunstmest gebruikt.

Contact

Molendijk 121
3284 LH Zuid-Beijerland
Nederland

Tel: +31 (0)6 5333 5662
E-mail klik hier
Volg ons op Facebook

Privacystatement