De Hoeksche Waard

Op de dijk kun je Rotterdam bij goed weer aan de horizon zien liggen. Het eiland Hoeksche Waard is de plek waar we boeren. Hier liggen de bunders land waar de gewassen groeien en de weilanden waar onze koeien grazen. Het is de plek waar we geboren zijn, verliefd werden en waar onze kinderen opgroeien.

We houden van ons eiland. Mede daarom boeren we biologisch, want biologische landbouw is slimme landbouw. Goed voor natuur en mens, dat proef je.

De Hoeksche Waard is als agrarisch cultuurlandschap niet voor niets uitgeroepen tot Nationaal Landschap. Het eiland kent nog een grote openheid van het akkerlandschap, doorsneden met een patroon van dijken en eeuwenoude kreken. De Hoeksche Waard bestaat uit meer dan 40 polders waarvan de oudste al in 1358 is ingepolderd. Een uniek landschap dat rust en ruimte uitstraalt.

Het Hoekschewaards Landschap, Waterschap, Gemeenten en vooral ook de boeren doen er heel veel aan om de kernkwaliteiten van het landschap te behouden of te versterken.

EU Biologisch keurmerk

Onze producten voldoen aan de EU-regels voor biologische landbouw. Dit keurmerk geeft weer dat onze producten voor minimaal 95% uit echte biologische ingrediënten bestaan. Dat u weet waar de ingrediënten precies vandaan komen, dat wij geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruiken en er is geen kunstmest gebruikt.

Contact

Molendijk 121
3284 LH Zuid-Beijerland
Nederland

Tel: +31 (0)6 5333 5662
E-mail klik hier
Volg ons op Facebook

Privacystatement